monique

Monique Hasselo Smits is de Founder en docent bij Yoga Moyo Haarlem.

Tijdens mijn reizen naar India en Nepal ben ik ruim 20 jaar geleden in contact gekomen met yoga en meditatie het raakte mij vanaf het begin af aan.

Daarom heb ik Yoga Moyo Haarlem opgericht de plek in Haarlem waar je “Uit je hoofd, in je lijf komt”. Belangrijk vind ik dat je jezelf kunt zijn tijdens de yoga les want dan is er ruimte is voor groei en ontwikkeling. Man, vrouw, of je nu jong bent of middelbaar, voller of slanker, iedereen is welkom, omdat yoga voor echt iedereen is. Samen met ons geweldige team aan yogadocenten zorgen wij er bijna dagelijks voor  dat je je lichaam weer gaat voelen en rust in je hoofd gaat ervaren, zodat je kunt groeien en bloeien.

Ik heb de Hatha Yoga opleiding bij Saswitha in Bilthoven gedaan en heb mij vervolgens gespecialiseerd in Yoga Nidra. Hiervoor heb ik verschillende  trainingen en workshops gedaan bij onder andere iRest, House of Deeprelax en Saswitha. Naast dat ik wekelijks op woensdagochtend Yoga Nidra geef. Ben ik samen met Michiel verantwoordelijk voor de Yoga Nidra Teacher trainingen. Het is elke keer mor om te zien waneer mensen Yoga Nidra in hun even integreren en hoe mensen hierdoor groeien

​Ik hoop je snel te mogen ontvangen in onze fijne lichte studio!

Tot snel tot MOYO

Monique Hasselo Smits, Founder en Yogadocent bij Yoga Moyo Haarlem.
Docenten
Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.