ANAS

Ontdek ANAS, het Nederlandse holistische huidverzorgingsmerk dat de kracht van Bergkristal omarmt, verweven met een vleugje magie. Hun wereldwijde gepatenteerde technologie brengt niet alleen de wetenschappelijke eigenschappen van Kristallen tot leven, maar ook hun spirituele essentie. Elk product is doordrenkt met een echt stukje Bergkristal.

Innovatieve Verbinding tussen Wetenschap en Spiritualiteit

In de dynamische wereld van huidverzorging onderscheidt ANAS zich met een baanbrekende benadering, waarin de synergie tussen wetenschap en spiritualiteit centraal staat. Het Nederlandse holistische huidverzorgingsmerk integreert een echt stukje Bergkristal in al haar producten, dankzij een wereldwijd gepatenteerde technologie die zowel de wetenschappelijke als spirituele eigenschappen van deze edelsteen onthult.

Natuurlijke Balans en Positieve Ionengloed

Een essentieel element in ANAS-producten is het Kristalkwarts uit Madagaskar. Dit mineraal genereert voortdurend een balancerende kracht van positieve ionen, die op natuurlijke wijze schadelijke effecten van straling verminderen en de elektrische lading van het lichaam harmoniseren. Bij elk gebruik worden de Kristallen geactiveerd, waarmee ANAS een unieke en holistische benadering van huidverzorging introduceert.

Thermo-Vulkanisch Water

ANAS versterkt haar producten verder met Thermo-Vulkanisch Water uit de Auvergne in Frankrijk. Dit water, doordrenkt met het mineraal Silica, fungeert niet alleen als een krachtige zuiveraar, herstructurerende agent en hydratator voor de huid, maar ook als een uitstekende geleider en versterker voor de heilzame energie van Bergkristal in alle producten.

Verbondenheid met Moeder Aarde en Duurzaamheid

ANAS gaat verder dan alleen huidverzorging; het belichaamt een beweging. De ANAS Movement benadrukt dat wij allen onafscheidelijke delen zijn van Moeder Aarde. Het merk gebruikt Kristallen uit duurzame mijnen en ethisch gewonnen ingrediënten. Bovendien draagt ANAS 7% van haar winst bij aan het herstellen van de natuur via haar eigen stichting, waarmee het een krachtige boodschap van verantwoordelijkheid en duurzaamheid uitdraagt.

Winkelwagen
Scroll naar boven