Deep Ayurveda

Deep Ayurveda, opgericht in 2007 door Dr. Baldeep Kour, een Ayurvedisch arts in India. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd bekend merk met authentieke Ayurvedische producten. Hun onderscheidende factor ligt in de unieke kwaliteit die zij bieden.

De traditionele kruidensupplementen worden geformuleerd door artsen en wetenschappers met diepgaande expertise en kennis van Ayurveda. Dit waarborgt niet alleen de effectiviteit van hun producten, maar ook de authenticiteit van de Ayurvedische benadering die ze hanteren.

Deep Ayurveda streeft ernaar om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, keurmerken en internationale standaarden. Dit blijkt onder andere uit het feit dat al hun producten GMP (Good Manufacturing Practices) gecertificeerd zijn. Bovendien voldoen hun producten aan de strikte normen en richtlijnen van de USFDA, wat de betrouwbaarheid en veiligheid van onze producten waarborgt.

Hun toewijding aan uitmuntendheid is erkend, met onderscheidingen zoals de titel ‘Beste Ayurveda Onderneming van 2017’ en de eer om in 2018 te worden benoemd tot een van de ‘Top 50 Beste Welzijnsbedrijven Ter Wereld’. Deze erkenningen weerspiegelen de consistente inzet van Deep Ayurveda voor het leveren van hoogwaardige Ayurvedische producten en diensten wereldwijd.

Winkelwagen
Scroll naar boven