Over de Tribe

Een witte keramische beker gevuld met warme thee, geserveerd op een houten witte kastje. Den opdruk van de beker is Cup of Happy. Er brand een geurkaars van de Tribeshop.nl, die staat achter de beker.

Join de Tribe

Mijn filosofie is dat selfcare en selflove essentieel zijn voor een gezonde levensstijl en innerlijke rust. Bij de Tribe is mijn hartenwens dat jij je goed voelt, er goed uitziet en goed doet voor de wereld om ons heen.

Ik ben er dan ook trots op om vrouwen te helpen hun bewuste levensstijl te versterken en om deel uit te maken van de Tribe. Lees verder over de Tribe.

De Tribe

Tijdens mijn studie tot yoga & mediatie docent, kwam ik achter een heel belangrijk ding. Namelijk hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven en goed voor jezelf te zorgen. Ik heb dan ook een aantal jaar geleden het roer volledig omgegooid. En ben met de allerliefste en nu inmiddels twee pubers vanuit Haarlem naar de prachtige Achterhoek verhuisd. Om dichter bij de natuur te wonen en te werken. Vanuit die rust die ik hier vind, is de Tribe met ontstaan. Een plek voor vrouwen waar ik je alle tools aanreik om weer thuis te komen bij jezelf.

Monique, de founder van de tribeshop.nl, staat stralend voor de camera met op de achtergrond een selectie van duurzame selfcare en lifestyle producten. Van geurkaarsen en yogamatten tot handgemaakte sieraden, alles voor een bewuste en duurzame levensstijl is hier te vinden.
De foto toont een close-up van een witte edelsteen, omringd door enkele pluizige pampagras pluimen. De edelsteen reflecteert het licht. De pampagras pluimen hebben een zachte, witte textuur en geven de foto een luchtige en organische uitstraling.

De Tribe Shop

Bij de Tribe Shop ben ik toegewijd aan het helpen van vrouwen zoals jij. Om zichzelf te verwennen, helpen in balans te komen en te versterken. Ik bied een breed scala aan producten aan die zich richten op selfcare, selflove, yoga en meditatie en duurzame lifestyle. De producten zijn zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ik alleen de hoogste kwaliteit aanbied. Bij Tribe Shop wil ik niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor onze planeet. Daarom heb ik een uitgebreide collectie van duurzame en milieuvriendelijke producten die zijn geproduceerd met respect voor onze aarde.

Voel je vrij om mijn website te bezoeken en meer te weten te komen over de Tribe en mijn aanbod. Van producten, meditaties, arrangementen en retreats. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke geurkaars, een yogamatten of er even tussen uit. Er is iets voor elke vrouw die bewust in het leven staat. Sluit je aan bij mijn Tribe en versterk je bewuste levensstijl vandaag nog!

Winkelwagen
Scroll naar boven