Reviews klanten

HOE TEVREDEN ZIJN ONZE KLANTEN?

Bij the kribbe of Awereness geven we met grote deskundigheid en toewijding onze yoga en meditatie lessen en trainingen aan iedereen, want wij geloven dat yoga ook echt voor iedereen is. 

Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. We zijn daarom benieuwd naar de ervaringen van onze klanten en vragen regelmatig om klant feedback. Zo zijn we bijvoorbeeld benieuwd wat je van ons aanbod vind.

De reviews van onze klanten op deze pagina zijn 100% echt en eerlijk!

HOE VERZAMELT YOGO MOYO KLANTERVARINGEN?

Volg je yoga of meditatie lessen of heb je een teacher training bij ons gevolgd dan vragen wij jou of  je je  ervaring met ons wilt delen.

Er zal je tevens worden gevraagd of we jouw ervaring mogen delen en online mogen plaatsen.

Win-win, want met de reviews van jou als klant maken wij onze lessen nóg beter en weet jij wat je van ons kan verwachten.

 

Reviews

review-yoga-Haarlem
Vivian

 

De stress release yoga-les van Annemiek op zaterdagochtend is voor mij een bijna onmisbaar uur in de week geworden.

Juist door te ontspannen en aan te voelen wat mijn lichaam aangeeft heb ik in deze les veel bereikt. Na een jaar stress release yoga is de spanning in mijn schouders en nek dusdanig gereduceerd dat de fysiotherapeut bijzonder tevreden is over het bereikte resultaat en ik nog nauwelijks spanningshoofdpijn heb.

Deze yogales is daarom zeker aan te bevelen en niet in de laatste plaats omdat Annemiek een heel kundige, opmerkzame en hartelijke docente is!

Vivian

 

 

review-yoga-Haarlem
Daphne en Denise

 

Echt een aanrader voor iedereen!

Wij zijn Daphne en Denise en wij volgen Ashtanga-yoga bij Annemiek op maandagochtend om 09.00. Dit helpt ons bij bewustwording van eigen lichaam en geest. We verkennen yoga-houdingen met respect voor wat ons eigen lichaam aankan en proberen met liefdevolle vriendelijkheid te omarmen. Annemiek helpt ons, vol enthousiasme, zeer kundig bij dit proces. Na het volgen van een yogales kunnen wij met meer innerlijke rust de dag vervolgen. Al met al een goede start. Echt een aanrader voor iedereen!

Daphne & Denise

 

 

Miranda-Knibbe-Yoga-Moyo-Haarlem
Miranda

 

Yoga is mijn tijd

Een paar keer per week volg ik verschillende yogalessen. Deze momenten zijn van mij, echte me-time, dan hoef ik na te denken wat er komen gaat.

Door de gezellige en knusse sfeer en de liefdevolle en kundige docenten, heb ik vertrouwen in mijn lichaam en mind gekregen. Hierdoor ervaar ik meer rust in mijn lichaam en in mijn hoofd.

Groetjes Miranda

 

 

Mariella-review
Mariella

Mijn lijf mogen voelen en mijn hoofd kunnen legen.

Twee tot drie keer in de week volg verschillende lessen zoals Hatha, Yin Yang, Nidra en Restorative yoga. Hierdoor ben ik gedurende de hele week bewuster bezig ben met mijn lijf, met mijn adem en met mezelf. Even een paar uur per week weg van prestatie.  

Gewoon kunnen en mogen zijn!

Dat is waar yoga bij mij voor staat en waar ik blij van word. 

Namasté,

Mariella

 

Anneke-Yoga-Moyo
Anneke

Prettige studio, zonnig, lekker licht, goede vibe

Ik kom bij al vanaf het eerste uur, en volg naast Yoga Nidra ook Kundalini les op de woensdagochtend. Een goede combi tussenbewegen en mediteren, je komt echt tot jezelf en al je spieren komen aan bod. Kortom een fijne mix van body & mind, het maakt het rustig in mijn hoofd.

Ondanks dat ik 65 jaar ben, kan ik heel goed meedoen en er zijn voor alle houdingen verschillende opties.

Groetjes,

Anneke

Conny
Conny

De ultieme plek voor het beoefenen van yoga!

Het begint al met de fijne ruimte en ontspannen sfeer. Dan een diversiteit aan lessen, elke dag elke moment kunnen kiezen waar mijn behoefte ligt. Maar de kern is dat dit zo goed wordt neergezet door de docenten. Tegen vriendinnen heb ik het over mijn yogajuffies omdat ze mij altijd een warm welkom geven, deskundig zijn mijn hun vak en enthousiast. Altijd weer een fijn begin of afsluiting van mijn dag.

 

Namaste,

Conny

 

 

Wij zijn Daphne en Denise en wij volgen Ashtanga-yoga bij Annemiek op maandagochtend om 09.00. Dit helpt ons bij bewustwording van eigen lichaam en geest. We verkennen yoga-houdingen met respect voor wat ons eigen lichaam aankan en proberen met liefdevolle vriendelijkheid te omarmen. Annemiek helpt ons, vol enthousiasme, zeer kundig bij dit proces. Na het volgen van een yogales kunnen wij met meer innerlijke rust de dag vervolgen. Al met al een goede start. Echt een aanrader voor iedereen!

Daphne & Denise

Groetjes,

Ondanks dat de studio op een best drukke locatie ligt, merk ik daar binnen niets van. Het is een rustige, warme en fijne plek om te zijn. Ik kom er dan ook graag en voel me altijd heel welkom. Naast de tijd nemen om in mezelf te keren, is er ook altijd ruimte voor humor en een lach. “Mijn ontdekking” van 2019 is Yoga Nidra. Ik vind het heerlijk om liggend op reis te mogen gaan en zo nieuwe dingen over mezelf te ontdekken. Dit zou ik iedereen gunnen…  Het is prachtige start of afsluiting van de dag. 

Groetjes, Tijn

 

Angelique

Hoi ik ben Angelique via OneFit volg ik de Ashtanga yoga les op maandagochtend.Een heerlijke les om even aan de hectiek van de week te ontsnappen en helemaal tot rust te komen. Annemiek is echt een top docent waar de passie en het plezier vanaf spat. Ze neemt je helemaal mee in ontdekking binnen de mogelijkheden van je eigen lichaam. Daarnaast is de les een heerlijke combinatie van inspanning en ontspanning.

Groetjes, 

Angelique

Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.