Tribe of Awareness

The Tribe of Awareness is geboren uit liefde voor meditatie en speciaal voor Yoga Nidra Meditatie. De behoefte om te ontstressen met plezier in een fijne serene omgeving. De geleide mediaties worden aangeboden op accomodaties die comfort, stijl en veiligheid bieden om meer rust in de drukke levens te integreren. Onze Yoga Nidra opleiding en Yoga Nidra retreats zijn gecreëerd voor mensen die Yoga Nidra willen leren en meer verdieping willen. Elke sessie brengt je weer een stukje verder naar binnen zodat je de gelegenheid krijgt aan jezelf te werken met gemak en plezier.

Je zou kunnen zeggen dat het mentale cross-training to the MAX is.

De Tribe of Awareness is opgericht in 2017 toen nog Yoga Moyo door Monique en Michiel Hasselo Smits. Het is hun missie om iedereen die opzoek is naar zelfkennis dat zelf te laten ervaren door middel van Yoga Nidra. 

Monique beoefend al ruim 20 jaar yoga en meditatie en heeft na verschillende yoga en mediatie studies er haar beroep van gemaakt. Zij heeft zich uiteindelijk gespecialiseerd in Yoga Nidra omdat deze vorm van geleide meditatie haar de inzichten geeft om vanuit haar hart te leven. Zij ontdekte welke gezondheidsvoordelen Yoga Nidra haar gaf, zoals bijvoorbeeld een goede nachtrust, vermindering van chronische pijn door fybromyalgie en het vrijmaken van creativiteit.

Dit alles sprak Michiel erg aan. Omdat hij vanuit zijn baan als organisatie adviseur veel stress ervaarde. Hij heeft de Irest Yoga Nidra opleiding en de Advaita Vedanta gevolgd en is sindsdien naast zijn baan als organisatie adviseur ook Yoga Nidra docent.

Founders Tribe of Awareness

Met veel kennis en passie verzorgen Michiel en Monique de Yoga Nidra opleiding en de Yoga Nidra retreats bij de Tribe of Awareness. Er zijn al tientallen mensen die de opleiding hebben gevolgd en Yoga Nidra in hun leven hebben geïntegreerd. Steeds meer mensen ontdekken steeds wat Yoga Nidra voor hun kan betekenen en hoe fijn het is om het op een veilige en gedegen manier te leren bij the Tribe of Awareness.

De Yoga Nidra opleiding en de Yoga Nidra retreats  zijn er voor iedereen, of je nu man of vrouw bent, je bent welkom!

De locaties

De ruimte waar 2 maal per jaar de Yoga Nidra opleiding geven is in het hart van het historische Zutphen. In een prachtig statig pand. Deze locatie is heel goed te bereiken per auto. Ook per openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken, vanaf het station is het minder dan 5 minuten lopen.

De Yoga Nidra Summer School wordt gegeven op Erve Hasselo, op deze locatie zijn er 4 gedeelde slaapplekken. Twee in de Tribe Tent deluxe en 2 in de Suite Hasselo. Beide accomodaties zijn inclusief een heerlijke uitgebreid ontbijt. Natuurlijk kun je ook een van de accomodaties privé boeken dan zijn de kosten wel hoger.

 De Yoga Nidra retreat worden ook gegeven op Erve Hasselo in de privé ruimte RUST. Bij mooi weer is er ook gelegenheid om buiten op de veranda of in de boomgaard Yoga Nidra te beoefenen.

Kwaliteit boven Kwantiteit

Tribe of Awareness staat voor kleinschaligheid en kwaliteit, dat betekend dat we met veel zorg de Yoga Nidra aanbieden. Met groepen van maximaal 8 personen voor de opleiding en maximaal 2 voor de retreats. Hierdoor is er voor iedereen ruimte voor persoonlijke aandacht. Hoe fijn is dat!

Waarom de Tribe of Awareness?

  • Om jou te inspireren
  • Om jou de kracht te laten voelen om je eigen leven te ontwerpen
  • Zodat je weer enthousiast en met vol nieuwe zin wakker wordt om aan je dag te beginnen
  • Je weer volledig voelt
  • Je dromen nastreeft
  • Terwijl je weer thuiskomt bij jezelf

De Tribe of Awareness is gevestigd in de Achterhoek,  We zijn goed te bereiken met openbaar vervoer, fiets en auto.

Nieuwsgierig geworden?

Lees verder over de Yoga Nidra opleiding en Yoga Nidra Retreats.

Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.