Basic Yoga Nidra Workshop

Leer de basis technieken en begrippen van de Yoga Nidra de  “slaap van de yogi’s”. Deze zeer populaire en toegankelijke vorm van diepteontspanning, zorgt ervoor dat  je tot rust komt en kunt loslaten. Je rust zowel fysiek, mentaal en en emotioneel waardoor je lichaam hersteld en je naar een dieper bewustzijn kunt gaan. In deze basic Yoga Nidra workshop neem ik je mee in de wondere wereld van Yoga Nidra.

  • Het eerste deel zal in het teken staan van de basis theorie achter deze yogaslaap. O.a behandelen we in het kort de geschiedenis van de Yoga Nidra, de Savasana (de houding waarin je ligt), Sankalpa (waarom een intentie) en de  uitwerking  op lichaam en geest.
  • Het tweede deel van de workshop ga je zelf van een fijne Yoga Nidra sessie genieten zodat je ontspannen en weer opgeladen de workshop uit loopt.

Inschrijven voor deze workshop

Waarom?

Omdat het fijn is om je meer te verdiepen in technieken die je diep kunnen laten ontspannen. Daar door zul je ook in het dagelijks leven beter kunnen functioneren, je bent minder moe en gestrest.

Voor wie

  • Iedereen met interesse in Yoga Nidra, ervaring is niet nodig. Ook voor mensen met een lichamelijke beperking is dit een zeer fijne manier om tot diepe ontspanning te komen.
  • Yoga / fitness docenten, therapeuten als verdieping voor jezelf en/of Yoga Nidra toe te passen in je lessen.

Door wie?

Monique Hasselo Smits Yoga Nidra docent en founder van Yoga Moyo Haarlem

Wat neem je mee?

Een handdoek en warme kleding waarin je kunt chillen (vergeet vooral geen warme sokken mee te nemen)

Na de workshop zal ik het theoretische gedeelte per mail toesturen, zodat je niet hoeft te schrijven tijdens de workshop maar voel je geheel vrij om pen en papier mee te nemen.

Wanneer?

Zondag 6 januari van 14:00-16:00

Investering?

De kosten voor deze workshop zijn : €25,-

Heb je een strippenkaart bij studio Yoga Moyo krijg je €5,- korting, de workshop kost 2 strippen.

Inclusief thee met wat lekkers.

Inschrijven voor deze workshop

Deze workshop is tevens een teaser voor de Yoga Nidra training die in februari start, wil je als eerste informatie krijgen over de training laat dan hier je gegevens achter.

Contact


Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.