Happy Sleeper Retreat Nu met 10 Euro Wintertijd korting!

Voel jij je vaker moe dan je zou willen? Heb je veel ballen in de lucht en slaap te kort en ben je benieuwd naar jou slaap-waak ritme?  Dan is de Happy Sleeper Retreat echt wat voor jou!

Wat ga je doen?

Tijdens deze ontspannen middag krijg je inzicht in slaappatronen en de impact op je dagelijkse activiteiten. En je krijgt tools over wat je zelf kunt doen om beter uit te rusten en te herstellen, daarnaast nemen we je mee in de wereld van de Yoga Nidra, de slaap van de yogi. In een uur durende sessie nemen we je mee naar een diepe staat van ontspannen zijn waardoor je je daarna ontspannen voelt zoals je in een hele tijd niet hebt gevoeld.

Waarom?

Slapen is absoluut verbonden met alles wat we overdag doen en hoe we ons voelen. Lichaam en geest zijn immers een. En nu met alle prikkels in ons leven, slapen we veel onrustiger dan vroeger. Maar juist in je slaap zit je herstel. Leer deze middag hoe je zelf kunt zorgen voor een betere nachtrust en herstel van je lichaam en mind. Je loopt gegarandeerd uitgerust het weekend uit een nieuwe week in met een Happy Sleeper Goodie Bag.

Door wie?

Anouk Puister oprichtster van Happysleeper.nl en yogi en Monique Hasselo Smits eigenaresse van Yoga Moyo Haarlem en Yoga Nidra teacher.

Wat neem je mee?

een handdoek en kleding waarin je kunt ontspannen.

Wanneer ?

Zondag 4 november van 13:00 – 16:00

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze workshop zijn: €45,- ipv  €55,-
Indien je een strippenkaart hebt dan kun je die ook gebruiken om te betalen en krijg je ook nog eens 5 euro korting. Deze workshop kost 4 ipv 5 strippen.

Invest in Your Rest!

Inschrijven voor deze workshop

Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.