Workshop Restore & Renew

Loslaten is tegenwoordig een hip mode woord dat elke yoga docent gebruikt. Maar wat betekent het en wat gaan we dan loslaten? Wat is stress en hoe voelen we dat in het lichaam? Wij hebben gewoonte patronen ontwikkeld om met stress, emoties en angsten om te gaan. Ook gebeurtenissen met een fysieke impact kunnen hun sporen achterlaten in het lichaam. We houden onze adem in of vinden een andere weg om die impact of emotie een plek te geven. Ze kunnen zich in de loop der tijd in het lichaam vastzetten, met ongemak, spanning en soms zelfs ziekte tot gevolg.

Tijdens deze workshop wordt je begeleidt om het verschil te ervaren tussen je energiestroom en je spanningsveld, zodat je kunt leren om het te containen en te reguleren.  Door middel van gewicht van zandzakken leren voelen en onderzoeken wat het is om gewicht te ontvangen, toe te laten en wat het effect is op het lichaam en ons zenuwstelsel.

Wat kun je verwachten?

  • Je maakt kennis met Restorative Yoga, herstellende Yoga
  • Je leert bewust te ontspannen met behulp van SPECIALE verzwarende zandzakken
  • Observeren van je eigen gewoontes en onbalans
  • Ademhalingsoefeningen
  • Een yoga houding langer aanhouden op een prettige, makkelijke manier

Waarom?

Restorative Yoga vermindert de stress en verbetert je lichaamshouding. Het helpt om de onbalans, veroorzaakt door dagelijkse stress of belangrijke gebeurtenissen in je leven te herstellen.

Deze workshop is een cadeautje aan jezelf: Laat de energie in je lichaam weer stromen en je voelt je verfrist en vernieuwd

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen, je hebt geen ervaring met yoga.

Wie is de docent?

Jolanda Schoenmaker

Mijn fascinatie voor het menselijk lichaam en geest en de verbinding met mensen heeft mij op het pad van Yoga gebracht. Ik heb vele jaren de traditionele Yoga bestudeerd en beoefend en ruim 15 jaar studenten begeleid in mijn eigen yoga studio in Haarlem. Waar ik ook 1 jarige modern day yogi trainingen heb gegeven. Ik geef 20 jaar yogales en doe dit nog steeds met ontzettend veel plezier. Het lesgeven en (be)oefenen van Yoga is een passie.

De vertraging en het minder doen in ons lichaam en geest zorgt voor de vertraging van de ademhaling en het hart ritme die essentieel zijn voor ontspanning. Dit staat centraal in mijn lessen. Door te leren voelen, observeren en luisteren, kunnen we innerlijke energieën beginnen te ervaren.

Wat neem je mee?

Alles is aanwezig, neem wel een warme trui en sokken mee.

Eventueel een notitieboekje en pen.

Investering

€25,- heb je een strippenkaart van Yoga Moyo Haarlem dan krijg je €5,- korting en kost de workshop je 2 strippen.

We hebben voldoende organic thee en healthy snacks.

Note: de workshop gaat door bij minimaal drie deelnemers.

Restorative yoga Haarlem
Bolsters Restorative Yoga Haarlem
Restorative yoga Haarlem
Oogkussentjes Restorative Yoga Haarlem

 

Inschrijven voor deze workshop

Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.