Workshop Energie blokkades opheffen met Dru yoga

Dru-yoga, ook wel “yoga van het hart”, omdat het zo belangrijk is naar je innerlijke gevoel te luisteren.

Veel mensen hebben last van stress, het tempo van het dagelijks leven is hoog. Deze stress slaat zich op in je lichaam. Door Dru Yoga te doen, kun je de stress en blokkades loslaten. op zowel emotioneel als lichamelijk vlak. Je focust op je innerlijke vrede en leert luisteren naar je lichaam. Zo kun je diep gaan ontspannen.

Energy Block Release

De series in Dru Yoga zijn zo ontwikkeld, dat ze energieblokkades kunnen opheffen. Ze worden dan ook Energy Block Release (EBR) genoemd. Je maakt buig-, draai- en strekbewegingen die ervoor zorgen dat blokkades opgelost worden. Bewegingen komen vooral uit de rug. De rug is de kern van je stabiliteit en daar is veel aandacht voor. Een belangrijk onderdeel is de spinal wave, een golfbeweging van de wervelkolom.

Je wordt er energiek, uitgerust en vrolijk van.

Wat kun je verwachten

  • We starten  met een korte warming-up: zodat je de energie voelt stromen
  • Daarna gaan we de basis EBR oefenen. Deze is speciaal ontwikkeld om je te helpen fysieke blokkades en emotionele spanningen los te laten waardoor je je na afloop volledig ontspannen en in balans voelt.
  • Om goed het verschil met andere yoga-stijlen te kunnen ervaren voeren we ook 1 of 2 bekende houdingen (asana’s) uit op de DRU manier.
  • Vervolgens laat ik je kennismaken met de Groet aan de vier windrichtingen: een zachte vloeiende reeks met een sterk transformerend potentieel. Hierin komen veel elementen die typisch DRU zijn samen, terwijl je hem door zijn eenvoudige karakter toch gemakkelijk ‘mee naar huis’ kunt nemen om verder uit te diepen.
  • Tenslotte nemen we ruim de tijd voor een afsluitende ontspanning, waarbij ook altijd de verschillende bewustzijnslagen (kosha’s) worden aangesproken.

Waarom?

  • Je lichaam en geest ontspannen zich. Je krijgt meer rust in je hoofd.
  • Je ervaart meer balans in je leven zodat je makkelijker positief denkt en voelt.
  • Je krijgt meer energie waardoor je onder andere beter kan slapen.
  • Je opent je om het goede te ontvangen en zal meer flow gaan ervaren in je leven.
  • Je voelt je verbonden met je essentie waardoor je gevoelens ervaart van vervulling, vrede, vreugde en liefde. Geluk borrelt dan op van binnen en daardoor zal je minder afhankelijk zijn van de buitenwereld om je heen.

Voor wie?

Voor iedereen, jong en oud, die enthousiast in het leven wil staan. Je hoeft niet lenig of soepel te zijn. Voor veel mensen is Dru Yoga de ideale vorm van Yoga om met stress om te gaan. Er wordt rekening gehouden met ieders tempo in een ontspannen sfeer.

Door wie?

Evelien de Bruijn 

Zij geeft met veel plezier en passie de Dru Yoga die in Haarlem nog vrij UNIEK is.

Evelien: “Ik koos voor de DRU opleiding omdat het kenmerken van yoga, dans en t’ai chi samenbrengt en veel verder gaat dan fysieke oefening alleen. DRU brengt je op een zachte manier in dieper contact met jezelf en ondersteunt je daarmee om vanuit jouw unieke kracht in de wereld te staan.”

Wat neem je mee?

Een handdoek en kleding  waarin je je vrij kunt bewegen en chillen

Wanneer?

Zondag 30 juni van 13:00 – 15:00

Investering

€25,-

Heb je een strippenkaart van Yoga Moyo Haarlem dan krijg je €5,- korting en kost deze workshop je 2 strippen.

Schrijf je nu in

 


Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.