Wonder Woman’s Yoga, Essentiele Olien en Massage workshop: Laad je Superkrachten weer op

Je bent een Wonder Woman, een ?????????, druk bezet en je staat altijd klaar voor een ander, of dat nu op je werk is of privé jij bent er. Dan verdien jij het om een middag jezelf weer helemaal op te laden. We weten het! Wat heerlijk dat je dan jou superpowers weer kunt opladen bij Yoga Moyo Haarlem. Op deze speciale middag staan yoga, mediatie en massage en ontspanning op het menu staan. Als bonus ga je naar huis met een super fijne ?????? ??? met een o.a een Auraspray t.w.v. €24,95 van Rock your World, om ook thuis de ontspanning vaker op te kunnen zoeken.

Deze unieke workshop geeft je de mogelijkheid om aan je krachten te werken en diep te kunnen ontspannen.

 

Wat kun je verwachten

  • Kom weer in verbinding met je Super powers met een speciale Milde Flow yoga sessie waarbij je de verbinding weer met jezelf gaat ervaren.
  • Chakras, Emoties en Essentiële oliën: laad je energetische Inner Goddes weer op. Kies op gevoel je eigen geur uit en leer hoe hoe je in balans komt door zelf je voeten te masseren.
  • Ontspan en laad los! Ontspan en Recharge tijdens de Yoga Nidra sessie met mini massage waarbij je alleen maar hoeft te liggen.

We all have a Wonder Woman inside us!

Waarom?

Omdat je je Superpowers regelmatig moet opladen om gezond, sterk en stralend te blijven.

Kom weer tot JEZELF voor JEZELF!

Voor wie?

Voor alle vrouwen die een oplaad middag nodig hebben. Je hebt geen ervaring met yoga nodig.

Door wie?

Monique Hasselo Smits Founder van Yoga Moyo Haarlem

Tijdens mijn reizen naar India en Nepal ben ik ruim 20 jaar geleden in contact gekomen met yoga en meditatie het raakte mij vanaf het begin af aan.Belangrijk vind ik dat je jezelf kunt zijn tijdens de yoga les want dan is er ruimte is voor groei en ontwikkeling. Man, vrouw, of je nu jong bent of middelbaar, voller of slanker, iedereen is welkom, omdat yoga voor echt iedereen is.

Ik heb de Hatha Yoga opleiding bij Saswitha in Bilthoven gedaan en heb mij vervolgens gespecialiseerd in Yoga Nidra. Hiervoor heb ik verschillende verdiepings trainingen en workshops gedaan bij onder andere iRest, House of Deeprelax en Saswitha. Naast Yoga Nidra geef ik ook Slow&Gentle Yoga  , 55 plus Yoga en organiseer ik verschillende workshops  en trainingen. 

Marjolein Blaauwbroek

Marjolein is floormanager yogadocent bij Yoga Moyo, zij geeft de Morning Flow en Dreamy Yin en Yoga Nidra. Ze start elke ochtend op haar yogamatje voor enkele asana’s (lichaamshoudingen) en pranayama’s (ademhalingsoefeningen). Vooral de pranayama’s zijn voor haar erg belangrijk. Ze geven haar letterlijk meer lucht, ruimte in haar hoofd, een betere focus en dus meer energie.

Deze gewoonte heeft ze geleerd tijdens haar traditionele Hatha Yoga opleiding in Rishikesh (India), waar iedere ochtend uitgebreid aandacht werd besteed aan de adem. Ook bezoekt ze regelmatig bijeenkomsten van Art of Living, waarbij de basis bestaat uit toegankelijke yogahoudingen, meditaties en krachtige ademhalingstechnieken.

Wat neem je mee?

Een handdoek en kleding  waarin je je vrij kunt bewegen en chillen

Wanneer?

Zondag 12 mei van 13:00 – 16:00

Investering

€55,-

Heb je een strippenkaart van Yoga Moyo Haarlem dan krijg je €5,- korting en kost deze workshop je 5 strippen.

Note de workshop gaat door met minimaal drie deelnemers.

 

 

Inschrijven voor deze workshop

Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.