Yoga Nidra Special of the Heart 

Yoga Nidra Special of the Heart  een ontspannen avond voor jezelf of met je geliefde gericht op het hart chakra.

Liefde is een natuurlijke staat van zijn, je moet jezelf daar alleen voor durven open te stellen.

Het hart chakra staat voor  liefde, compassie en echte verbinding met jezelf, de mensen en alles wat leeft om je heen. Als je je hart kunt openen voor onszelf, anderen en alles om ons heen creëer je verbinding. Tijdens deze Yoga Nidra Special of the Heart ga je doormiddel van zelf massage en een zeer ontspannende Yoga Nidra reis, jouw hart chakra openen. Hoe mooi is dat op de dag van de liefde.

Zelf Massage

Om je geheel open te kunnen stellen beginnen we de special met een hand en voetmassage gebaseerd op de Chinese Geneeswijze. Door je handen en voeten te masseren activeer je de 12 meridianen, 12 energiekanalen die door je lichaam lopen. Als de energie stroomt kun je je lichaam en dus je hart openen. En wie zijn of haar hart opent, zal de universele liefde ervaren en zich verbonden voelen met alles wat er bestaat. Het gevoel van verbondenheid is het gevoel van liefde. Liefde voor je zelf en voor alles en iedereen om je heen.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een liggende geleide meditatie die zorgt voor een extra diepe ontspanning. Het enige dat jij hoeft te doen is liggen onder een heerlijk warme deken en te luisteren. Marjolein je mee met liefde mee op deze prachtige reis, waarin je het oude kunt loslaten en gaat voelen wat je ware natuur is, liefde. Doormiddel van intenties te zetten, ademhalingsoefeningen maar vooral omdat je in een zeer diepe staat van ontspanning komt.

Je hebt geen ervaring nodig. En het enige dat je mee hoeft te nemen is jezelf, een open blik en warme comfortabele kleding.

Positieve werking van Yoga Nidra

Yoga Nidra helpt je oa om:
– herstel van lichaam & geest
– te leren ontspannen en loslaten
– beter te slapen
– van de ‘doe’-modus naar de ‘zijn’-modus te schakelen
– meer in contact te komen met je lichaam

Wanneer?

14 februari   van 20:00-22:00

Investering?

€25,-

Reserveer nu alvast een matje want de Specials zijn vaak snel uitverkocht.

Inschrijven voor deze workshop

Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.