Workshop yogatherapie bij spanning, stress en burn-out

Yoga kan helpen om evenwicht te vinden op mentaal en fysiek gebied. Dit kan helpend zijn voor iedereen – zeker als je overmatige stress ervaart in je leven en hier zelfs klachten van ondervindt. Bij yogatherapie leer je bewust te worden van je eigen patronen, waardoor je beter kunt luisteren naar de signalen van je lichaam. Ook leer je hoe je spanning kunt verminderen en op de lange termijn goed voor jezelf kunt blijven zorgen.

Inschrijven voor deze workshop

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze workshop onderzoek je wat jij nodig hebt om balans te creëren in je leven. Je maakt kennis met de basisprincipes van yogatherapie en oefent met verschillende elementen uit yoga die helpen om rust te vinden in lichaam en geest. Zo ga je met praktisch bruikbare inzichten naar huis.

Voor wie?
Iedereen die stress gerelateerde klachten heeft en in een burn-out zit of dit wil voorkomen.

Door wie?
Lana Donsen is yogadocent en psycholoog en is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Ze is opgeleid volgens de klassieke hatha yogaleer in India en gespecialiseerd in yogatherapie, waarin zij beide werelden met elkaar integreert.

Yoga helpt mij persoonlijk om op mezelf te vertrouwen en meer evenwicht te vinden in mijn leven. De levenswijze en filosofie blijven mij inspireren!

Wat neem je mee?
Een handdoek en kleding waarin je je goed in kunt bewegen.

Investering?
De kosten voor de workshop zijn €35,- voor mensen zonder strippenkaart bij Yoga Moyo Haarlem. Heb je een strippenkaart dan krijg je €5,- korting en kost de de workshop 3 strippen.
Inclusief organic thee met wat lekkers.

Ben je benieuwd wat yogatherapie voor jou persoonlijk kan betekenen?  Dit ontdek je tijdens de workshop. Wees welkom!

Inschrijven voor deze workshop

3 maart 2019 start de 8 weekse training yogatherapie voor spanning, stress en burn-out. In deze workshop krijg je alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten, tijdens de training.

Klik hier meer informatie over yogatherapie.

Lana Donse Yoga docent en psycholoog

 


Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.