Yoga Nidra opleiding

23 & 24 januari 2021 13:00 – 17:30

13 & 14 februari 2021 13:00 – 17:30

27 februari 2021 van 13:00-17:30 uur

 

Deze unieke en kleinschalige Yoga Nidra opleiding (er is plaats voor maximaal 8 personen) die wordt gegeven in Zutphen.

Geeft jou een goede en brede basis als persoon om te groeien. Ook als yogadocent, therapeut of coach is deze Yoga Nidra opleiding een waardevolle aanvulling. Zodat jij deze unieke diepe ontspanningstechniek kunt gaan toepassen in je eigen leven, je lessen of in je praktijk.

EXPERIENCE YOURSELF IN SILENCE

 

De eeuwenoude practice om vanuit diepe ontspanning de staat van Yoga Nidra ervaren helpt stress en angst te verminderen en te overwinnen, dieper te slapen en op metaal en fysiek gebied te genezen en te groeien. Het is een proces van ontspanning (savasana) en meditatie. Je leert de theorie en de achtergrond volledig begrijpen en in de praktijk toe te passen. Doordat je alle tools die je nodig hebt aangereikt krijgt, krijg  je de kans om Yoga Nidra helemaal eigen te maken in in je leven te integreren. 

De opleiding is de tool wanneer je behoefte hebt aan

 

∞  RUST

∞  JE VOLLEDIG KUNNEN ONTSPANNEN

∞ UIT JE HOOFD IN JE LIJF TE KOMEN

∞ BETERE NACHTRUST

∞ FYSIEK EN MENTAAL IN BALANS TE KOMEN EN TE BLIJVEN

∞  MEER RUIMTE VOOR CREATIVITEIT

∞ LEVEN VANUIT JE HART

∞ TOOLS OM DIT ALLEMAAL TE KUNNEN INTEGREREN IN JOUW LEVEN

∞ YOGA NIDRA WILT TOEPASSEN IN JE LESSEN, PRAKTIJK, BEHANDELINGEN.

Wat zit er allemaal in de opleiding

 

 • 5 bijeenkomsten  in kleine lesgroepen dus veel persoonlijke aandacht
 • Uitgebreide reader
 • Yoga Nidra Geschiedenis en Filosofie
 • Thema’s & Sankalpas
 • Structuur en opbouw van gehele yoga nidra sessies
 • Instructies over de inhoud per Kosha (energielichaam)
 • Gezondheidsvoordelen van Yoga Nidra
 • Asananas en prananyama’s voor Yoga Nidra
 • Je eigen script leren schrijven en geven
 • Veel oefen momenten
 • Verschillende types Yoga Nidra
 • Zelf ervaren gedurende de lesdagen wat het is om volledige diepe ontspanning te ervaren
 • Opgenomen Yoga Nidra scripts zodat je thuis kunt oefenen
 • 6 Uitgewerkte Yoga Nidra scripts
 • Tools om Yoga Nidra in je eigen leven te integreren
 • Gedurende trainingsdagen is er voldoende organic thee en snacks
 • Deelname certificaat

Studiebelasting

 

De gemiddelde studiebelasting per week bedraagt 4-6 uur. De leeractiviteiten bestaan uit

 • Lesmateriaal lezen
 • Dagelijks Yoga Nidra beoefenen thuis of bij een docent
 • Script schrijven

“In yoga nidra, we restore our body, senses, and mind to their natural function and awaken a seventh sense that allows us to feel  wholeness, tranquility, and well-being”  Richard Miller ( founder of iRest Yoga nidra en klinisch psycholoog ).

MONIQUE EN MICHIEL HASSELO SMITS

 

YOGA EN MEDITATIE DOCENTEN, FOUNDERS VAN TRIBE OF AWARENESS

DAT YOGA EN MEDITATIE ZO EEN ANDERE WENDING KUNNEN GEVEN AAN JE LEVEN, DAT HADDEN WIJ NIET VOOR MOGELIJK GEHOUDEN JAREN GELEDEN. MAAR NU WETEN WE DAT HET ECHT KAN, JE EIGEN DROOM CREËREN EN LEVEN. MONIQUE BEOEFEND AL RUIM 20 JAAR YOGA EN HEEFT DAAR NA VERSCHILLENDE YOGA EN MEDITATIE STUDIES ER HAAR BEROEP VAN GEMAAKT. ZIJ HEEFT ZICH UITEINDELIJK GESPECIALISEERD IN  YOGA NIDRA OMDAT DEZE VORM VAN GELEIDE MEDITATIE HAAR DE INZICHTEN GEEFT OM VANUIT HAAR HART TE  LEVEN. ZIJ ONTDEKTE WELKE HEALTH BENEFITS YOGA NIDRA HAAR GAF, ZOALS BIJVOORBEELD EEN GOEDE NACHTRUST, VERMINDERING VAN CHRONISCHE PIJN VAN FIBROMYALGIE EN HET VRIJMAKEN VAN CREATIVITEIT.

DIT ALLES SPRAK MICHIEL ERG AAN, OMDAT HIJ VANUIT ZIJN BAAN ALS ORGANISATIE ADVISEUR VEEL STRESS ERVAARDE. HIJ HEEFT DE IREST YOGA NIDRA OPLEIDING GEVOLGD EN IS SINDSDIEN NAAST ZIJN BAAN ALS ORGANISATIE ADVISEUR OOK YOGA NIDRA DOCENT.

OP PRIVE GEBIED VERANDERDE OOK VEEL. DE WENS OM MEER IN DE NATUUR TE GAAN WONEN KWAM IN 2019 UIT. SAMEN MET HUN 2 TIENERS HEBBEN ZE HET HAERLEMSCHE VERLATEN EN INGERUILD VOOR DE PRACHTIGE ACHTERHOEK. HIER HEBBEN ZIJ EIGENHANDIG ERVE HASSELO GECREËERD MET DE TRIBE TENT DELUXE EN DE SUITE HASSELO. EEN DROOMPLEK WAAR RUST, NATUUR, LUXE, YOGA EN MEDIATIE SAMENKOMEN.

HET IS DE MISSIE VAN MONIQUE EN MICHIEL OM IEDEREEN DIE OPZOEK IS NAAR ZELFKENNIS TE LATEN ERVAREN HOE KRACHTIG YOGA NIDRA IS.

Investering?

€550,- (inclusief BTW)

Betaling in termijnen is altijd mogelijk neem contact op voor de mogelijkheden. Bij een aanbetaling van 100 euro is je plaats gegarandeerd.


Testimonials

Fantastische docenten waarbij ik me vanaf het eerste moment veilig voelde. Veel doen en ervaren tijdens de Yoga Nidra opleiding de theorie is behapbaar en er is veel tijd voor het delen van ervaringen. De “tools” die je krijgt aangereikt zorgen ervoor at je echt aan de slag kunt gaan.

Ineke

Goede afwisseling van theorie en praktijk, doen en ervaren. De docenten zorgen voor een open en veilige sfeer de kleinschaligheid van de opleiding vind ik ook erg prettig.

Cher

Samen hebben jullie ervoor gezorgd dat ik vol vertrouwen het pas van Yoga Nidra kan bewandelen en dat dit pad bij mij past.

Sylvia

Ik voel mij geïnspireerd om Yoga Nidra te gaan delen met de wereld. Het heeft mijn creativiteit aangezet.

Judith

Voor mij kwam alles samen, heel mooi opgebouwd. Het was een reis op zich de afgelopen weken en die is nog lang niet klaar. Ik voel dat er heel veel in beweging is gezet, weerstanden opgelost en weerstanden aangeraakt. Beide docenten zijn rustig en vriendelijke en zorgen voor een veilige sfeer waarin je kunt ontdekken en groeien.

Caroline

Geweldige inhoud, zooooveel meer waard!

Feline

Zeer complete opleiding, je ervaart diversiteit, speelsheid en creativiteit. Het oefenen, aanmoedigen en de duur van de opleiding zorgen ervoor dat je je er helemaal aan over kunt geven. Ook de kleinschaligheid sprak mij erg aan.

Marjolein

Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.