Yoga Nidra (Slaap Yoga)

Nidra betekent slaap. Yoga Nidra is een extreem relaxte vorm van yoga. Je oefent om je lichaam zo te ontspannen als in een diepe slaap, terwijl je wakker bent. Een lesje Yoga Nidra van een uur, staat gelijk aan drie uur slaap. Ben je nog steeds niet overtuigd? Lees dan verder!

1. Het helpt tegen stress
Burn out, Angstaanvallen, fibromyalgie,  hoge bloeddruk of een slechte nachtrust? Deze relaxte vorm van yoga staat bekend om het verlagen van je bloeddruk, verminderen van stress symptomen en het verbeteren van je nachtrust.

2. Het maakt je vrolijk
Door ontspanning creëer je meer ruimte in je hoofd om te genieten van alles wat er om je heen gebeurt.

3. Het helpt je met mediteren
Is een half uur stil zitten voor jou teveel? En meditatie te zweverige? Dan is Yoga Nidra een goede eerste stap. Een liggende houding is comfortabeler dan een zittende en misschien is het opmerken van rust in de stroom aan gedachtes die de hele dag door je hoofd gaan genoeg om de volgende keer wel die meditatieles in te stappen.

Studio Yoga Moyo is DE studio van waar je minimaal 5 maal per week Yoga Nidra kunt beoefenen. We zijn de Yoga Nidra expert in Haarlem. Ook als je helemaal geen klachten hebt en gewoon lekker wilt bijkomen van in je drukke werkweek een aanrader!

Tijdens de Yoga Nidra is er een klein moment van massage, daarin gebruiken we producten van Rock your World sprays en olien, zij helpen je om nog meer uit je hoofd te komen en de malende gedachten te stoppen en tevens afstand te laten nemen van je dagelijkse stress.

Hoe fijn is dat!

Boek dan nu een Yoga Nidra sessie bij Yoga Moyo Haarlem!

Boek nu een proefles
Yoga Moyo Haarlem

Reviews Yoga Nidra

Nieuwsgierig?

Lees hier verder
Combined Shape Created with Sketch.