Fiore d’oriente

Fiore D’Oriente, opgericht in 1988, staat bekend als producent, importeur en distributeur van hoogwaardige biologische producten. In de kruidensector heeft het bedrijf consistent stappen ondernomen om ethische principes te respecteren en na te leven, met de focus altijd op het welzijn van de Persoon en de Ziel.

Als ambachtelijk kruidenbedrijf voeren zij elke stap van het productieproces met zorg en vakmanschap uit. Van kostbare oliën tot medicinale planten – elk product ondergaat een ambachtelijke benadering.

Bij Fiore D’Oriente beperken de gebruikte machines zich tot feeders, mixers en weegschalen. Hierdoor houdt het bedrijf vast aan een authentieke en handmatige aanpak. Deze machines dienen als ondersteuning voor het ambachtelijke proces, terwijl de nadruk blijft liggen op het bewaren van de menselijke touch.

Milieubewust bezig zijn vormt een essentieel aspect van de bedrijfspraktijken van Fiore D’Oriente. Vanaf het prille begin heeft het bedrijf erop toegezien dat hun activiteiten in lijn zijn met duurzame praktijken.

Winkelwagen
Scroll naar boven