Veilig betalen

We begrijpen dat veiligheid voor jou als klant een belangrijke zorg is en daarom willen we je geruststellen dat onze site volledig veilig is, vooral als het gaat om betalen. We zorgen ervoor dat onze site een veilig betaalproces biedt vanaf de pagina met factureringsgegevens.

Onze website is SSL-gecertificeerd, wat betekent dat alle gegevens die via onze site worden verzonden, zijn versleuteld en beschermd tegen onbevoegde toegang. Dit geldt met name voor jouw factureringsgegevens, waarvan we begrijpen dat ze gevoelig en vertrouwelijk zijn.

We maken ook gebruik van de nieuwste technologieën en best practices om ervoor te zorgen dat jouw betalingsgegevens veilig worden verwerkt. Onze betalingsgateway is veilig en betrouwbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over ongeautoriseerde transacties of fraude.

We hopen dat deze uitleg je geruststelt en dat je met vertrouwen aankopen kunt doen op onze site. Als je nog vragen of opmerkingen hebt over onze veiligheidsmaatregelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om je te helpen.

Winkelwagen
Scroll naar boven