Ligarti

De Inspirerende Kunstenaar en founder van Ligarti

Ontdek de creatieve wereld van Hanna Ligeti, de gepassioneerde founder en kunstenaar achter Ligarti, gevestigd in het Duitse Wuppertal. Met haar Hongaarse roots en een achtergrond in filosofie, heeft Hanna al van jongs af aan haar artistieke talenten ontwikkeld. Haar fascinatie voor dieren en de natuur komt duidelijk naar voren in haar kunstwerken op papier, waarbij ze ook indrukwekkende en abstracte dynamische werelden creëert. De verscheidenheid aan stijlen en werelden in haar portfolio delen een intrigerende gemeenschappelijke noemer voor de observant kijker.

Unieke Ambachtelijkheid

Binnen de muren van de dierenfabriek van LIGARTI worden sinds 2017 unieke en opmerkelijke wezens tot leven gebracht. Hanna Ligeti, als creatieve brein hierachter, verbindt het bedrijf met de stad Wuppertal door middel van met de hand beschilderde ontwerpen en zorgvuldig geselecteerde materialen. De productlijn, variërend van beschilderde natuurtegeltjes en mokken met dieren en natuurmotieven, belichaamt de essentie van puur plezier, ver verwijderd van de alledaagse massaproductie.

Een Verantwoorde Keuze

Bij Ligarti draait het niet alleen om esthetiek, maar ook om verantwoordelijkheid. Door zorgvuldig te selecteren uit duurzame materialen en een bewuste productiebenadering, toont Ligarti haar toewijding aan milieuvriendelijke duurzaamheid. Dit maakt de aanschaf van Ligarti-producten niet alleen een visueel genot, maar ook een ethisch verantwoorde keuze.

LIGARTI Ervaring

De kunst van Ligarti gaat verder dan het doek. Het strekt zich uit tot in jouw dagelijkse leven, in de vorm van producten die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook een verhaal vertellen. Ervaar de unieke harmonie tussen kunst en functionaliteit, en voeg een vleugje creativiteit toe aan jouw dag met de betoverende wereld van Ligarti.

Winkelwagen
Scroll naar boven