Of The Islands Home Spa

Ontdek de puurheid van Nederlands vakmanschap met OF THE ISLANDS Home Spa, 100% natuurlijke Zechstein Inside® Magnesium, verpakt in MIRON violet glas.

MIRON Violet Glas

Geniet van de magie van MIRON violet glas, dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel. Deze luxe verpakking beschermt de OF THE ISLANDS producten tegen schadelijke invloeden van licht. Hierdoor blijft de kwaliteit van het 100% natuurlijke Zechstein Inside® Magnesium behouden. Een ware blikvanger in jouw home spa-arsenaal.

Holistisch Welzijn Geïnspireerd door de Waddeneilanden

Laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid van de Waddeneilanden met OF THE ISLANDS. De producten brengen gezondheid, schoonheid en welzijn samen, rechtstreeks naar jouw eigen thuisomgeving. Gemaakt met puur natuurlijk magnesium van Nederlandse oorsprong, brengen ze de helende kracht van de eilanden naar u toe in luxe en duurzame glazen flessen, vervaardigd in Nederland.

Van Binnenuit Versterken tegen de Gevaren van het Moderne Leven

In een wereld vol stress, vervuiling en giftige stoffen, biedt OF THE ISLANDS een nieuwe zorgcategorie. Gericht op het aanpakken van de uitdagingen van het moderne leven, zijn de producten ontworpen om het welzijn holistisch te verbeteren. Ideaal voor de moderne wellnessconsument die zoekt naar natuurlijke remedies voor de impact van stress, slechte voeding en milieuvervuiling.

Uniek Geschenk

OF THE ISLANDS Home Spa is niet alleen een traktatie voor jezelf, maar ook het perfecte uniseks cadeau voor jouw dierbaren. Laat hen de kracht ervaren om thuis spa-behandelingen te creëren, hun balans aan te vullen. Breng de schoonheid en genezing van de eilanden naar de dagelijkse routine van degenen die u waardeert.

Winkelwagen
Scroll naar boven