Sagrada Madre

Het Verhaal van Sagrada Madre

In het schilderachtige Argentinië ontsproot Sagrada Madre in 2018, opgericht door twee visionaire broers met een gedeelde passie voor het creëren van hoogwaardige en innovatieve wierook- en smudgeproducten. Wat begon als een broederlijke onderneming groeide al snel uit tot een warm familiebedrijf, waar vrienden op betoverende wijze werden betrokken. En zo begon het verhaal van Sagrada Madre, een bedrijf dat niet alleen geuren creëert, maar ook levens verrijkt met de magie van wierook.

Een Warme Omarming van Gemeenschap

Als een toegewijd familiebedrijf heeft Sagrada Madre niet alleen haar wortels verstevigd, maar heeft het ook een welkome bron van werkgelegenheid en inkomsten gecreëerd voor maar liefst honderd families. In deze betoverende gemeenschap vormen vrouwen de helft van het personeelsbestand, waaronder vele moedige alleenstaande moeders die met trots bijdragen aan de productie van deze magische wierookgeuren.

Eerlijke Handel, Diep Geworteld

Sagrada Madre belichaamt eerlijke handel op verschillende niveaus. Van de zorgvuldig geselecteerde wierook-ingrediënten tot de rechtvaardige vergoeding van werknemers, elk aspect van het bedrijf weerspiegelt een toewijding aan eerlijkheid. De bloemen, harsen en kruiden die de basis vormen voor de wierook zijn met liefde verzameld uit lokale bronnen, waarbij direct contact met telers en plukkers zonder tussenpersonen plaatsvindt. En voor wat het land niet kan bieden, omarmt Sagrada Madre een fairtrade benadering, waarbij wierook-ingrediënten uit andere landen worden ingekocht met respect voor duurzaamheid.

Samen Groeien in Duurzaamheid

Sagrada Madre deelt niet alleen geuren met de wereld; ze cultiveren ook duurzaamheid op elk niveau. Samen met de leveranciers van wierook-ingrediënten organiseert het bedrijf workshops over duurzaamheid en permacultuur. Hiermee dragen ze bij aan de langdurige transitie naar een agrarisch systeem dat even duurzaam als betoverend is.

Herbebossing, Wereldwijd Gezaaid

Sagrada Madre omarmt de missie om Moeder Aarde te eren en te beschermen. Vanaf het allereerste begin was het bedrijf betrokken bij de herbebossing van Palo Santo in Peru. In nauwe samenwerking met lokale gemeenschappen zorgen ze ervoor dat er niet alleen evenveel, maar bij voorkeur zelfs meer wierookbomen worden geplant dan er worden gebruikt. Dit groene engagement strekt zich uit over de hele wereld, waar Sagrada Madre de aarde blijft omhelzen door bij te dragen aan wereldwijde herbebossingsprojecten.

Een Liefdevolle Omarming van Mededogen

Naast hun toewijding aan de aarde, omhelzen ze ook mededogen voor dieren. Door de ondersteuning van verschillende dierenopvangcentra in Argentinië dragen ze bij aan het welzijn van onze vierbenige metgezellen en benadrukken ze het belang van harmonie, net zoals wierook dat doet.

Sagrada Madre, meer dan een producent van wierook – een poëtische dans van geuren, liefde en positieve energie. Met elke betoverende wierookcreatie streven ze ernaar de wereld te doordrenken met vrede en harmonie, en hun liefde voor de planeet weerklinkt in elk geurig detail. Welkom in de betoverende wereld van Sagrada Madre, waar wierook de ziel streelt en de geest verheft.

Winkelwagen
Scroll naar boven