Scentered

Mindfulness in Geur: Het label Scentered

Scentered is gewijd aan mindfulness en introduceert een uniek welzijnsritueel die jou kan leren hoe je de kracht van je reukvermogen kunt benutten om je gedachten, emoties en acties te sturen voor een gelukkiger leven.

Natuurlijke Draagbare Oplossingen voor Dagelijkse Welzijnsreizen

Het assortiment omvat 100% natuurlijke producten, waaronder aromatherapiebalsems, kaarsen en lichaamsverzorgingsproducten. Deze draagbare oplossingen ondersteunen bewuste overgangen gedurende de dagelijkse levensreis.

Aromatherapieproducten voor Specifieke Behoeften

Scentered’s op planten gebaseerde slaap lekker kit en de Ultimate relax kit worden zorgvuldig gemengd met de beste ingrediënten van over de hele wereld, waardoor op behoeften gebaseerde oplossingen ontstaan voor een persoonlijke welzijnservaring.

Balsems en Kaarsen

Bij toepassing op de hartslagpunten bieden de balsems van Scentered een directe, persoonlijke zintuiglijke ervaring, terwijl de kaarsen een gedeelde zintuiglijke ervaring creëren door middel van sfeer en stemming.

Milieubewuste Waarden

Scentered hecht waarde aan milieubewustzijn, wat resulteert in een minimale ecologische voetafdruk en maximale creatieve herbruikbaarheid van verpakkingen.

Emotionele Welzijnsoplossingen: Zes Unieke Melanges

Met de unieke, bekroonde melanges, van de slaap lekker kit en de Ultimate relax kit, biedt Scentered doelgerichte oplossingen voor verschillende emotionele toestanden.

Winkelwagen
Scroll naar boven