Song of India

Song of India

In het jaar 1932 ving de opmerkelijke reis van Song of India aan, te midden van de eeuwenoude muren van Delhi. Een nederig begin markeerde de eerste stappen op het pad van het creëren van geurproducten. Deze werden vervaardigd met natuurlijke ingrediënten, variërend van kruiden tot planten en wortels. Een pril begin, maar het zaadje van ambachtelijk vakmanschap was geplant.

Groeien met Passie

Door de jaren heen is het familiebedrijf Song of India gestaag gegroeid en heeft het assortiment zich aanzienlijk uitgebreid. Temidden van deze evolutie blijft één essentieel element fier overeind staan: de onuitputtelijke passie om betoverende geuren te scheppen. Deze worden vervaardigd met behulp van etherische oliën en andere natuurlijke ingrediënten, op de traditionele wijze die de kern van het bedrijf vormt. Inspiratie ontspruit aan het rijke culturele erfgoed van India, de overweldigende natuur en de eeuwenoude Ayurvedische wetenschap.

Een Toewijding aan Ambacht

Elk product dat de naam van Song of India draagt, is met zorg en toewijding met de hand vervaardigd. Trots is het bedrijf op het feit dat het werk biedt aan meer dan tienduizend families verspreid over heel India. Dit getuigt van een diepe verbinding met het ambachtelijke erfgoed en een streven naar economische empowerment.

De Liefde Delen door Steun

Achter de schermen van geurige meesterwerken schuilt een nobel streven. Met elke aankoop deelt Song of India niet alleen geuren, maar ook liefde. Via de verkoop van hun producten zoals kaarsen en geurolie hebben ze de levens van verschillende kinderen uit afgelegen dorpen in Rajasthan, India, aangeraakt. Deze kinderen, die in armoede leven of één of beide ouders hebben verloren, worden voorzien van essentiële benodigdheden. Schooluniformen, schrijfgerei, schoolgeld, vervoer, bijlessen en medische zorg dragen bij aan het vormgeven van een hoopvolle toekomst voor deze kinderen.

Winkelwagen
Scroll naar boven