Blog

Founder van de Tribe Monique Hasselo Smits begrijpt als geen ander dat het leven als vrouw soms uitdagend kan zijn, met tal van verantwoordelijkheden en verplichtingen. Daarom heeft ze de Tribe opgericht met o.a deze blogs, om vrouwen te ondersteunen bij het vinden van balans, welzijn en geluk in hun dagelijks leven.

Ze ervaren yoga en meditatie docent en founder van B&B Erve Hasselo in de prachtige Achterhoek. Met haar jarenlange ervaring en passie voor deze disciplines heeft ze duizenden mensen geholpen om hun lichaam en geest in balans te brengen.

Naast haar werk is Monique ook een trotse moeder van twee tieners en getrouwd met de allerliefste. Samen met hun vier poezenbeesten genieten ze van het buitenleven en de natuur.

Lees verder in de blogs en ontdek hoe onze inhoud over selfcare, meditatie, lifestyle en Ayurveda jou kan helpen bij het bereiken van een gezonder, gelukkiger en meer vervuld leven.

Lees verder en ontdek hoe onze community jou kan ondersteunen bij het vinden van jouw eigen pad naar een gezonder, gelukkiger en meer vervuld leven.

 • Balans met Bergkristal

  Balans met Bergkristal

  De kracht van bergkristal Stel je eens voor dat je elke dag begint met een gevoel van helderheid en balans. Je voelt je niet alleen mooi van buiten, maar straalt … Balans met Bergkristal Lees verder »

 • Van jezelf houden 8 tips

  Van jezelf houden 8 tips

  Van jezelf houden, hoe doe je dat eigenlijk? Goede vraag, persoonlijk vind ik dat ook nog vaak genoeg een uitdaging want het leven is niet een rechte lijn. Er zitten … Van jezelf houden 8 tips Lees verder »

 • Wat doet Ashwagandha voor je

  Wat doet Ashwagandha voor je

  Als ik aan ashwagandha denk, dan denk ik aan die keer dat ik in India was en deze thee kreeg voorgeschoteld. Ik was helemaal niet bekend met deze kruiden, maar … Wat doet Ashwagandha voor je Lees verder »

 • Self-Care hoe doe je dat

  Self-Care hoe doe je dat

  Self-care hoe doe je dat? Je ziet en leest het tegenwoordig overal maar de grote VRAAG is……HOE. Misschien heb je een gezin en/of een baan en sociale verplichtingen noem maar op, … Self-Care hoe doe je dat Lees verder »

 • Wortelchakra – Ik ben

  Wortelchakra – Ik ben

  Wortel Chakra | Muladhara | Ik Ben AARDE WORTELS GRONDEN OVERLEVEN LICHAAM MATERIE BEGIN  Je oerinstinct Je eerste chakra wordt ook wel je wortel chakra genoemd verwijzend naar de naam … Wortelchakra – Ik ben Lees verder »

 • Is kruidenthee gezond voor je

  Is kruidenthee gezond voor je

  Hallo lieve lezer! Leuk dat je mijn blog: “Is kruidenthee gezond voor je” hebt gevonden. Vandaag gaan we het hier uitgebreid over hebben. Laat me je meenemen in de geschiedenis … Is kruidenthee gezond voor je Lees verder »

 • Wat zijn goede geurkaarsen

  Wat zijn goede geurkaarsen

  Natuurlijk, Natuurlijk Wat zijn goede geurkaarsen en hoe transformeer je daarmee je huis onmiddellijk van een doorsnee woning naar een luxueus kuuroord? Het antwoord is simpel: geurkaarsen! Maar wat zijn … Wat zijn goede geurkaarsen Lees verder »

 • Fris de lente in met Ayurveda

  Fris de lente in met Ayurveda

  Geef je body een “reset” Het is weer (bijna) lente! En dat betekent niet alleen dat de bloemen weer bloeien en de zon weer schijnt, maar het betekent ook dat … Fris de lente in met Ayurveda Lees verder »

 • Heb jij magnesium tekort?

  Heb jij magnesium tekort?

  Als ik denk aan de voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft, dan komt magnesium direct in mijn gedachten. Dit mineraal is essentieel voor tal van processen in ons lichaam, van … Heb jij magnesium tekort? Lees verder »

 • Het juiste meditatiekussen

  Het juiste meditatiekussen

  Als je een meditatiebeoefenaar bent of geïnteresseerd bent in meditatie, dan is het hebben van een comfortabele zithouding tijdens het mediteren van groot belang. Een meditatiekussen kan hierbij helpen en … Het juiste meditatiekussen Lees verder »

 • Ayurveda voor balans

  Ayurveda voor balans

  Ayurveda is een oude Indiase geneeswijze die al duizenden jaren bestaat. Het betekent letterlijk “de wetenschap van het leven”. Het richt zich op het bereiken van balans en harmonie in … Ayurveda voor balans Lees verder »

 • De betekenis van de lotusbloem

  De betekenis van de lotusbloem

  Als je geïnteresseerd bent in yoga en meditatie, dan heb je vast wel eens van de lotusbloem gehoord. De lotus is een bloem die een belangrijke spirituele betekenis heeft in … De betekenis van de lotusbloem Lees verder »

 • Waarom een wollen yogamat?

  Waarom een wollen yogamat?

  Ik wil het graag met je hebben over een bijzonder type yogamat waar ik onlangs kennis mee heb gemaakt, de wollen yogamat. Ik moet je zeggen, ik ben helemaal fan! … Waarom een wollen yogamat? Lees verder »

 • Hoe cortisol verminderen: 5 ontspanningstools

  Hoe cortisol verminderen: 5 ontspanningstools

  Stress, stress, stress. Het lijkt wel of we er allemaal last van hebben. Het is een bekende oorzaak van verschillende lichamelijke klachten, waaronder een verhoogde cortisolspiegel. Maar er is goed … Hoe cortisol verminderen: 5 ontspanningstools Lees verder »

 • Rozenkwarts voor self-love

  Rozenkwarts voor self-love

  Onthoud dat self-love en spirituele groei voortdurende processen zijn die tijd en toewijding vereisen. Zet de rozenkwarts als hulpmiddel voor self-love dat je waardevol en geliefd bent. En dat je … Rozenkwarts voor self-love Lees verder »

Winkelwagen
Scroll naar boven